Enspecta

Privat

BRF & Företag

MENY

BRF & FÖRETAG - BESIKTNING

För er som vill ha långsiktigt hållbara fastigheter.
STATUSBESIKTNING
En statusbesiktning ger er en aktuell bild av fastighetens skick, vilket gör att ni kan planera underhåll och investeringar. Vi rekommenderar fastighetsägare att göra en statusbesiktning för att få bättre insyn i fastighetens nuvarande skick och framtida behov.
beställ
UNDERHÅLLSPLANERING
En underhållsplan hjälper er att sköta fastigheten på bästa sätt. Den berättar vilket underhåll som behöver göras, när det behöver utföras och vad det kommer att kosta. Med hjälp av en gedigen underhållsplan kan ni planera ert underhåll och investera i rätt saker.
beställ
PEDAGOGIK OCH KOMMUNIKATION
Våra besiktningstekniker är branschens mest välutbildade. Oavsett om du är erfaren fastighetsägare eller ny i en bostadsrättsförening, så vill vi att du ska förstå vad vi gör. Därför lägger vi stor vikt vid pedagogik och kommunikation, så att vi tillsammans kan optimera er fastighet.
VARFÖR BESIKTIGA MED ENSPECTA?
En besiktning med Enspecta är en kommunikativ och pedagogisk genomgång av er fastighet. Ni får veta vilket underhåll som fastigheten kräver, vilka risker som finns och vilka åtgärder som kan behövas. Med kunskap, erfarenhet, hjälpmedel och våra sinnen så lär vi er mer om fastigheten. Vårt mål är att ni ska känna er involverade och engagerade hela vägen.

Utöver besiktningar hjälper vi er med tjänster inom energi, miljö, upphandling, mätningar och projektering. Vi är gärna er långsiktiga partner som stöttar er till att ta bra beslut och agera smart som fastighetsägare.
OM ENSPECTA
Vi är ett besiktningsföretag som jobbar med energi, fukt och byggnadstekniska frågor. Hos oss möts du av professionella besiktningstekniker med ett stort fokus på kommunikation och pedagogik. Vårt mål är att du ska känna dig involverad och engagerad – hela vägen.
läs mer