Jobba med oss

Enspecta söker Säljkoordinator

I rollen som Säljkoordinator representerar du en av våra viktigaste enheter och är ansvarig för den inledande kontakten med våra kunder. Med telefonen & datorn som främsta redskap erbjuder du rådgivning och ordermottagning i ett nära samarbete med Enspectas kunder. Tjänsten innebär att per telefon och e-post erbjuda kunden Enspectas produkter och tjänster. Du kommer att jobba nära våra duktiga konsulter i ett öppet kontorslandskap tillsammans med dina kollegor, där en positiv stämning och laganda präglar teamet. Utöver ordermottagning och försäljning kommer du även att hjälpa konsulterna med administrativa uppgifter.

VI SÖKER

Vi söker dig som har ett intresse för att göra affärer. Du är en tävlingsmänniska med stor drivkraft och en ambition att lyckas utöver det vanliga. Som person är du relationsskapande och resultatorienterad med god kommunikationsförmåga och social kompetens. Det är meriterande om du har tidigare sälj erfarenhet från telefonförsäljning och har du redan arbetat med fastighetshetsrelaterade tjänster eller med försäkringar är även det ett plus men inget krav. Du trivs med att ha högt uppsatta mål att jobba mot och är van vid högt tempo. Som person är du strukturerad och serviceinriktad. Vidare är du affärsmässig, plikttrogen och värdesätter hög kvalitet i ditt arbete.

VÅRT ERBJUDANDE

Det här är det perfekta jobbet för dig som är intresserad av en karriär inom fastighets- och försäkringsbranschen. Som Säljkoordinator får du en mycket god erfarenhet både inom fastighetsrelaterade produkter och tjänster, försäljning och kundbokning.. Under din första vecka kommer du att få individuell utbildning och gå bredvid dina kollegor för att förstå och lära dig hantera både system och produkter.

Meriterande är om du idag är utbildad ingenjör eller liknande inom bygg eller fastigheter, samt har intresse för byggnader.

Vi tror på att jobba med den anställdes kompetenser i fokus och vill lyfta upp människor som gör ett bra jobb, så för dig som är duktig finns stora möjligheter att avancera inom företaget och organisationen. Självklart belönas även bra jobb med en bra lön.

Anställningsform
Tillsvidare anställning
Fast lön + Bonus
Tjänsten kommer att tillsättas under vår/ tidig sommar

 

Vi hjälper dig

Vår kunskap är din trygghet vare sig du ska köpa eller sälja en bostad.

Köpa hus

Köpklar

Köpklar

Sälja hus

Säljklar

Säljklar

Stadiongatan 65, 217 62 Malmö
Tel: 040 685 85 10
Copyright © Enspecta AB