Lägenhetsbesiktning

Är badrummet fackmannamässigt utfört? Är underhållet på lägenheten eftersatt?, hur ser det ut under diskbänken?. Som bostadsrättsinnehavare är man ansvarig för allt inre underhåll av lägenheten. En skada som uppkommer i lägenheten kan orsaka stora konsekvenser eftersom denna kan orsaka problem i hela byggnaden, därför är det klokt att få utfört en besiktning.

Att både köpare och säljare känner till lägenhets skick och vilka risker som finns borgar för en tryggare affär.

När vi besiktigar en bostadsrätt använder vi samma beprövade metod som när vi utför en överlåtelsebesiktning vilket innebär att vi besiktigar allt vad du som köpare är skyldig till och samtidigt varnar för riskkonstruktioner eller om något behöver utredas.

(Lägenhetsbesiktning med Areamätning enl Svensk standard)

Ett omtyckt tillval till en lägenhetsbesiktning är areamätning. Uppgifterna i objektbeskrivningen kan vara äldre, renoveringar har utförts ,mätning är felaktigt utförd eller du vill göra en extra kontroll av den redovisade arean. Vi på Enspecta mäter arean enl svensk standard därför kan du vara helt säker på att vår mätning är oberoende och korrekt.

För att kunna utföra din lägenhetsbesiktning ber vi dig att fylla i så mycket som möjligt i formuläret nedan. När vi mottagit din beställning kontaktar vi dig då vi tillsammans bokar in en tid för besiktning. Har ni frågor eller behöver hjälp med att fylla i formuläret kontaktar ni oss på Tel: 040 – 685 85 10 eller E-post: Info@enspecta.se

 

Beställare:


Byggnaden:


Fyll i nedan vilka tjänster du önskar att beställa
(Alla priser är inkl.moms)
Lägenhetsbesiktning > 120 m² 3700krLägenhetsbesiktning Plus m² 120 m² 5500 kr

Kontakta mig via
TelefonE-post

Övrigt:

Vi hjälper dig

Vår kunskap är din trygghet vare sig du ska köpa eller sälja en bostad.

Köpa hus

Köpklar

Köpklar

Sälja hus

Säljklar

Säljklar

Stadiongatan 65, 217 62 Malmö
Tel: 040 685 85 10
Copyright © Enspecta AB