Husbesiktning

En överlåtelsebesiktning är hos Enspecta  mer än ett utlåtande om vad som är bra eller dåligt i ett hus. Det är även en lektion av hur en byggnad fungerar. Alla hus nya som gamla har någon form av fel eller brister. Vid en besiktning använder vi alla våra sinnen, kunskap, erfarenheter och om nödvändigt en fuktindikator för att leta efter riskkonstruktioner och skador på byggnaden.

Ni kommer även få veta vad som är bra och vad ni kan förvänta er av huset i framtiden så att man lär sig att förstå det nya husets konstruktion och egenskaper. Utifrån en besiktning kan ni sedan lättare ta ställning till om detta är rätt hus för er eller inte. Vårt huvudsakliga uppdrag i en överlåtelsebesiktning är att utföra en byggnadsteknisk kontroll av byggnaden som sedan protokollförs och resulterar i ett utlåtande.

Vi lägger stor vikt vid att berätta för dig vad det är vi letar efter och talar om byggnadens status för att ni ska ha en ärlig chans att kunna se det samma om det uppkommer i framtiden. Givetvis kan man alltid ringa och fråga i efterhand. Vi älskar det vi jobbar med och värdesätter kunskap och pedagogik högt , det är därför samtliga besiktningsmän hos Enspecta är godkända SBR ingenjörer och självklart har vi en ansvarsförsäkring

Ladda ner fullständiga villkor

Pris: 7900kr

Beställ husbesiktning

 

Förbesiktning

Att förbesiktiga sitt hus är lika självklart som att sälja en besiktigad bil. Du får enkelt reda på vilket skick ditt hus befinner sig i och kan redan innan vidta eventuella åtgärder. Dessutom minimeras tråkiga avhopp och överraskningar när affären närmar sig avslut.

Säljare och köpare är medveten om husets fysiska skick hela vägen i försäljningsprocessen vilket borgar för en trygg affär. På förbesiktningens utlåtande kan en dolda felförsäkring tecknas  vilket innebär att försäkringen tar över ansvaret som du har för dolda fel i byggnaden.

Ladda ner fullständiga villkor

Pris: 7900kr

Beställ förbesiktning

 

Vi hjälper dig

Vår kunskap är din trygghet vare sig du ska köpa eller sälja en bostad.

Köpa hus

Köpklar

Köpklar

Sälja hus

Säljklar

Säljklar

Stadiongatan 65, 217 62 Malmö
Tel: 040 685 85 10
Copyright © Enspecta AB